Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
flexxx
tag
Fura, pedig próbáltam a létező összes driverrel, meg ablakon kilógatott antennákkal is, de úgy tűnt, mintha nem is a jelerősség/jelminőség befolyásolta volna a kockásodást, hanem abszolút random jött. Voltak órás felvételek, amik hibátlanok voltak, aztán 20 percesek, amik full nézhetetlenek. Mindenesetre már úgyis lemondtam a MindigTV előfizum, úgyhogy késő bánat.

-
Toninho13
aktív tag
Hauppauge WinTV-dualHD. Ezzel is egy hetet szívtam, mire rájöttem, hogy a kernel miatt nem megy (nem kizárt, hogy az Astrometa is azért nem ment). Neked most melyik kernel van fent? A 4.17.0 bpo-val (nem tuti) nem ment nekem. Ha SSH-n belépsz, akkor a "sudo dmesg" parancsra mit dob?
-
-
vkp
aktív tag
Olcsó megoldás, zömében mindent le tudsz tölteni jobb minőségben mint az analóg.
Tényleges megoldás egy windows 7 pc media centerrel, abba egy media center kompatibilis tuner, némi állítgatás, hogy legyen EPG és akkor tudsz "rendesen" felvenni.
Természetesen csodát ne várj, reklámokat neked kell kiszedni és a minőség se lesz túl fényes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA775 alaplap, Xeon X5450 CPU, 4 GB DDR2 RAM
- Meta Quest 3 (512 Gb) + Elite strap + 3m link kábel
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én a VideoRedo TVSuite-ot használom, ezzel újrakódolás nélkül kivágható belőle bármi. Elvileg van benne lehetőség felismertetni a reklámokat, de ez nem működik tökéletesen. Mondjuk már rég próbáltam, ránézek megint, hátha.
wassermann