Hirdetés
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Autós kamerák
- OLED monitor topic
- Elsötétül a Steam Deck, ha letöltés fut a háttérben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloksma
aktív tag
Én a WayteQ HD-95CX-et próbáltam az USB-s tuneremhez kapott kis pöcök antennával, és talán még jobban ment, mint a tuner. Az Alcor-ban meg majdnem ugyanaz a hardver van. Szerintem nem az a kérdés, hogy ezek hogy kezelik a szobaantennát, hanem maga a szobaantenna. Egyszer a tunerrel próbáltam egy szobaantennát, és szobán belül nem ment, csak ha kitettem az ablakba. Igaz, itt a kollégiumban sok a zavaró tényező, és nincs közvetlen rálátás. Viszont az antennát nagyon pontosan kell beállítani. A kis pöcök antenna nekem ki van téve az ablakba, szépen megy vele minden, de ha egy picit elmozdítom, a jelerősség és minőség marad ugyanaz, de elkezd akadozni az adás.
Szerintem ilyen téren mindegy, hogy az Alcor-t vagy a WayteQ-et veszed meg. A vétel az antennától, és a jó pozicionálásától fog függeni. Tesztek és tapasztalatok alapján tévézéshez mindkettő ugyanazt tudja. Az Alcornak picit jobb a médialejátszója, viszont már hallottam, hogy pár embernél tönkrement a távirányítója. Én szülőknek vettem otthonra WayteQ HD95CX-et, nekünk bevált, tudom ajánlani
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann