Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
Köszönöm az infokat, bár egyikkel sem jutottam előre. A TS dokiba nem sikerült életet lehelnem (bár csak egy "nem hivatalos" verzióval próbálkoztam)...
A programozási infókkal nem tudok mit kezdeni, mert még nem tartok ott, hogy DVB-T vevő progit írjak. Majd talán jövőre...Viszont találtam mást: DGAVCDEC
Ez alapvetően BR rippeléshez való, de a BR lemezeken is TS fájlok vannak (egy hétig tartott mire ez eszembe jutott). Szóval ez a progi képes a DVB-T-ről felvett TS fájlokat H264 és AAC stream-ekre szétbontani. A H264-et megeszi az MKVmerge, de viszont a RAW-AAC-t nem, ez utóbbit előbb át kell pörgetni VLC-vel MP4 konténerbe, s ezt megetetni az MKVmerge-vel. Már csak a H264 stream fps-ét és az MP4/AAC audio delay-t (ami benne van az AAC fájl nevében) kell jól beállítani (az MKVmerge-ben) és kapunk egy tökéletes, átkódolatlan MKV/H264+AAC fájlt.
Az MKVmerge-vel egyébként lehet vagdosni és összefűzni is fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest