Új hozzászólás Aktív témák
-
slippy
tag
köszi
bár közben rájöttem, hogy hülye vagyok. az oka egyszerű. van rendes kábeltv előfizetés, van kábel, csak laptopon szeretném nézni az adást.
ilyen esetben meg szükségtelen mindent tudnia. vagy tévedek? (ami nem kizárt)
nem értek a technikai háttérhez, így elnézést ha badarságot beszélek, de a földfelszíni digitális szórás csak a 'sima mezei antennás' vételt bolygatja meg, ami eddig jött kábelen, az ezek (tényleges átállás, stb) után is fog nem? márminthogy a legegyszerűbb mezei tv-vel, vagy tuner 'kártyával' is tudom nézni az adást.
lehet kicsit már elmentem off-ba. bocsánat -
gyulank
addikt
Akkorát nem is találok. A legnagyobb, amit a gugli kiad 125cm 16e.
De akkor most ebben a pillanatban azokat tudnám fogni, amik nincsenek kódolva, például a Hello HD-ből egyet, és egy másikból is egyet? Ha igen, akkor ezekből szoktak hagyni kódolatlanokat? Vagy ünnepek után mindent lekódolnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged