Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
premete #6058 üzenetére
Otthon nem kellene, mivel van egy linuxos, HD-s műholdvevőm, igaz, ha az usb csatijára dugom ezt a stick-et, akkor felismeri, és le is keresi a csatikat, ergo egy gombnyomással váltok a műholdas és a földi csatik között, de ugye ott van műholdon 6000 csatorna, nem sok perspektíva van még a DVB-T-ben számomra. Ennek ott lett volna értelme, hogy most 2 hétig a Balatonon vagyok, és a notival tévéztem volna egyszer- egyszer, meg ha megyek valamerre, akkor a kocsiban néztem volna.. e ezt már kitárgyaltuk, az adó- vevő közötti távolságok miatt sok esetben semmi se történne, azért az egy alkalomért meg most kellene, nem két hét múlva... Szóval úgy néz ki, most is kimarad a móka...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Egy óra, két rendszer
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest