- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
lorenzen #5951 üzenetére
Köszi a választ
A leadtek-es pvr2 progival szépen tudom használni, választhatóan, hogy melyikről mutassa az adást. Ha két példányban indítom a pvr2-t akkor egyik az egyiket a másik a másik tunert használjaAhogy nézem az a bibi, hogy sok progiban csak azt lehet kiválasztani, hogy dvb directshow bemenet. Mondjuk vlc-ben advanced részen van ezen velül is forrás választás, de lehet csak linux alatt van valós tartalma.
Amúgy főleg azért kérdeztem, mert a 2 tunerrel tudnám magamnak streamelni az összes fta adást, ha a vlc-t be tudnám lőni hozzá
Linux alatt is megnézem mit lehet csinálni, ott elvileg látszik külön eszközként minden. Ha sikerül összehozni, akkor lehet megpróbálkozunk egy házon belüli multicast streameléssel, ahány mux annyi dvb-t tunerrel, így bármelyikünk tudja nézni az adást külön tuner nélkülmás tapasztalatok:
Próbáltam a media player home cinemában is a dvb-t bemeletet, de sajna még használhatatlanul instabil. Egyik gépünk gyenge procival de dxva-s videókártyával rendelkezik, most vlc->mplayerhc streameléssel tudjuk használni
Szegeden Honvéd tér földszinten is kipróbáltam, 0-100% között ingadozik a jel minősége a botantennával.. erősítős szobaantenna lehet elbírná.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest