Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuCo.
tag
Én kb. 25 km-re lakom a vasvári adótól, és az egyik mux sehogy se, és a másik is csak 50-55%-os erősséggel jön. Pedig van antenna a háztetőn, erősítővel, igaz Kabhegy felé forgatva. De az csak 80-90 fokos eltérés a vasvárihoz képest, tehát ha nem egy zsebrádió erősségével sugároznának, akkor még talán jönne így is. Én is azt hittem, hogy majd a 25 km-re lévő adó egy drótdarabbal is jönni fog, úgyhogy a tetőantenna ami nem teljesen arra néz biztos elég lesz, de sajnos sajnálják tőlünk a kW-okat. Egyébként az osztrák digitális adókat, amik valószínűleg jóval messzebb vannak, mint 25 km, azokat meg egy sz.r szobaantennával is lehet fogni, házon belül, úgy, hogy tökmind1, milyen irányba van állítva.
-
xliborg
csendes tag
Na ja ha azt a darab drótot meghajtod antennának, kiteszed falon(házon) kívűlre és irányba állítod akkor jó lesz a vétel. Na és persze nincs közte tereptárgy.
Lehet próbálkozni bármivel, csak a minőség rovására fog menni.
Kérdésedre válaszolva, nézd meg az antenna jelgörbéket [link]
és megkapod a választ.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kompakt vízhűtés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann