- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
"Az antennádon nem állítható az erősítés? Esetleg az elején lévő 8-as alak nem forgatható? Ezekkel is próbálkozz."
Köszi! Azért mondjuk ennyire nem vagyok szerencsétlen hogy ne tudjam az erősítést vagy a polarizációt állítaniTweakelésnél én SW megoldásra gondoltam.
TSReadernél a monitoring a freki beállítása után adott, erre rájöttem, csak azt hittem van ennél egy kicsit előrehaladottabb funkció erre a célra... Közben belemásztam, Lite-nál szinte semmi sincs...Mindegy, megpróbálkozom a hétvégén egy Win7-el.
XP alatt minden DVB progi amit próbáltam összefossa magát. Hol ezzel, hol azzal van gond, pedig a rendszerem stabil. Pedig nagyon igyekeztem, a nagyfelbontású adások a HD projektoron eszméletlenül jól néznek ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Hálózati / IP kamera
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo IV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest