Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
SFN. Szerintem az SFN sem okozhat ilyet. Ha az átvitel során keletkezik hiba, akkor a transport streamben szereplő összes mpeg streamben kellene hibának lennie. Egy eset még lehet. Az adó oldalon a modulátort etetni kell adott sebességgel. Az mpeg stream kódolás és a transport stream muxolás és modulálás szinkronban kell hogy menjen "élő" esetben. Ha valamelyik mpeg stream késik, akkor ki kell pótolni a transport streamben például "vezető nullákkal". Vagy az AH mpeg kóderben, vagy az AH-MTV / AH-DUNATV kapcsoltaban lehet hiba. Perzse ez csak tipp.
Na idénre ennyi. BUÉK!
-
zhagyma
őstag
Valóban. A két stream-es üzemmód sem magyarázza az m1HD jó, m2HD rossz esetet.Utólag rájöttem. A két stream-es üzemmód használatát én is extrémnek gondolom és nem olvastam el a részletes specifikációját.Valamiért hibás a transport stream-ben az m2HD, dunaHD. A modulátor nem vizsgálja stream hibamentességét, viszont egy profi mpeg kódernek ilyenkor azért "visítania" illene az AH-nál. Szóval továbbra is érdekes ...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest