Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Mindegyik USB-s vevőhöz lehet külső antennát kötni. Van amin normál méretű koax hüvely van, de újabban mcx csatlakozósok. Ehhez egy rövid átlakító kell, pl. ilyen.
#20766BenceShearer: Bármilyen vevőt veszel, arra figyelj erősítő nélküli legyen az antenna, mert ezekben az USB-s vevőkben nem szokott lenni távtáplálás, egy dugsztáp plusban meg nem hiszem h kéne a laptophoz.
Nem tudom milyen pontosan a vételi viszony ott, de gondolom az ingyenes adókra pályázol, az A és B muxon. De kb. pont szemben Siófok mellett van egy adótorony (lásd a linkelt listán).
Ha tudod a frekvenciát (onnan a listából), kézi kereséssel ráhangolod a programot és úgy meglesz. Javasolt persze előre megvenni a sticket és otthon kísérletezni
Főleg, hogy a gyári programok elég butácskák szoktak lenni, helyettük a ProgDVB és DVBDream amiket én ismerek régről, már akkor nagyon jók voltak. (A DVB Dream fizetős volt anno, de lehet van demo verzió. Sok éve virágboltban be lehetett szerezni, SkyStar2-vel jó cucc volt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest