- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
marchellow
tag
Helló Cigam!
Téged szoktalak látni beszmacen is
Ott is van egy DVB-T topic, de gondoltam ide is beírom, hátha gyorsabban áramlik így az info.
Egy próbát mindenképpen megérne és már ki is próbáltam volna ha lehetne, de sajnos nem lehet. A MacBook-ról képtelenség feltenni az iMac-re a szoftvert, mert csak egy gépen futhat. Meg kéne venni még egyszer, amit még meg is tennék, ha biztosan tudnám, hogy jobb lesz, de így "látatlanban" nem merem.
Szerintem amúgy nem lenne jobb, mert a MacBook-on akadnak akár fél órák is amíg kifogástalan a minőség, ebből arra következtetek, hogy a jellel lehet valami bibi. De igazából nem tudom, csak tippelek.
iMac-ben ATI Radeon HD 2600 Pro van, de hogy tudja-e hasznosítani valamire a szoftver azt nem tudom.
Van még egy Elgato Turbo.264 stickem, ami pont arra hivatott, hogy x.264 kódolásnál levegye a terhet a prociról, de ez sajnos csak videó átkódolásnál működik, real-timeban nem képes ilyesmire, amit nem is értek, hogy miért nem...
Na, majd még jelentkezem, ha lesz valami fejlemény.
M
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest