Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt egy szóval sem mondtam. De annál valahogy nem érzem azt használat közben, hogy "na ez mé' pont itt van?", ez útban van, ez sallang, stb... A DVBViewer GUI-ja nekem roppant mód nem állt kézre soha sem. Valahogy egy teljesen eltérő filozófia alapján van felépítve. Sok funkció meg láthatóan öncélúan van túlbonyolítva, de ez elmondható a ProgDVB-ről is. Nem értem miért jó ez. Ezzel akarnak komoly sw benyomást kelteni?
-
OK.
Amikor én találkoztam elsőre a DVBViewer programmal, érthetetlen és használhatatlan volt.
Egyszerűen túl sokat tud. A kettőzött számítógép orientált és tévé orientált felület tovább komplikálja a helyzetet. Miután végigjártam a ProgDVB, AltDVB ... vonalat, másodszor is rátaláltam a DVBViewer programra.
Én megértem, ha valaki nem kedveli a DVBViewert. Pedig valóban a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen notebookot vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest