Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Arra figyelj, hogy a win10 automatikusan lecseréli win updatesre a drivert rögtön azután, ahogy a saját drivert telepíted. A reatek működik 10 alatt, a 9015-öt nem próbáltam, de a 9135 is működött, csak nem szabad hagyni, hogy a win saját feje után menjen.
A relatekhez (r820t) 64.1.521.2012 verziót használok. Mondjuk az neked is pont megy, ahogy írod.
-
Kernel
nagyúr
Nekem olyan tuner van kettő is, ami csak egy meghatározott verziószámú driverrel működik hibátlanul:
http://prohardver.hu/tema/dvb-t_dvb-s_dvb-c_kartyak_usb_pci/hsz_13329-13329.html
Ez a driver viszont nem megy Win10-en.
Ami megy, az meg nem tökéletes. Itt nem fagyás a probléma, hanem kb. egy óra után elkezd kihagyni, akadozni, mintha elmenne a jelszint. De ha programot váltok (konkrétan frekvenciát, vagyis másik multiplexet kell váltani, vagy újraindítani a programot), akkor megint egy óráig jó.
De mindegy, mert úgyis dobtam a Win10-et, azóta nem foglalkoztam vele. Egyébként az volt a terv, hogy ha szükséges, rendelek inkább másik tunert eBayről. Csak nem volt szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged