Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Ellentmodás valóban nincs. A kommunikációs hangsúly változott meg. ... Nem végleges a teljesítmény ... majd ... engedélyezett maximális teljesítménnyel sugárzunk .... A teljesítmény emelése az NHH kezében van, viszont az NHH csak a nemzetközi egyezmények megváltoztatásával léphet, ami nem túl gyors folyamat.
wasserman Én ebből azt olvasom ki, hogy 2009. január 1-én még nem valószínű, hogy lesz teljesítmény emelés.
-
totyax
aktív tag
Tehát műszakilag képesek lennének nagyobb teljesítménnyel adni, szándékukban is áll, sőt remélhetőleg hamarosan fognak is, viszont az NHH korlátozások miatt vissza kell jelenleg fogni a teljesítményt.
Műszakilag sugározhatnának akkora energiával is hogy az ország helyén csak egy lyuk maradna...
Komolyra fordítva, az nem normális dolog szerintem hogy az analóg sugárzás utódja rosszabb minőségben fogható mint az elődje, hiszen elvileg épp a minőség javítása a cél, a csatornaszám emelése mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tidal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Inmotion Rs E-roller
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest