- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Ellentmodás valóban nincs. A kommunikációs hangsúly változott meg. ... Nem végleges a teljesítmény ... majd ... engedélyezett maximális teljesítménnyel sugárzunk .... A teljesítmény emelése az NHH kezében van, viszont az NHH csak a nemzetközi egyezmények megváltoztatásával léphet, ami nem túl gyors folyamat.
wasserman Én ebből azt olvasom ki, hogy 2009. január 1-én még nem valószínű, hogy lesz teljesítmény emelés.
-
totyax
aktív tag
Tehát műszakilag képesek lennének nagyobb teljesítménnyel adni, szándékukban is áll, sőt remélhetőleg hamarosan fognak is, viszont az NHH korlátozások miatt vissza kell jelenleg fogni a teljesítményt.
Műszakilag sugározhatnának akkora energiával is hogy az ország helyén csak egy lyuk maradna...
Komolyra fordítva, az nem normális dolog szerintem hogy az analóg sugárzás utódja rosszabb minőségben fogható mint az elődje, hiszen elvileg épp a minőség javítása a cél, a csatornaszám emelése mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP notebook topic
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest