Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Ellentmodás valóban nincs. A kommunikációs hangsúly változott meg. ... Nem végleges a teljesítmény ... majd ... engedélyezett maximális teljesítménnyel sugárzunk .... A teljesítmény emelése az NHH kezében van, viszont az NHH csak a nemzetközi egyezmények megváltoztatásával léphet, ami nem túl gyors folyamat.
wasserman Én ebből azt olvasom ki, hogy 2009. január 1-én még nem valószínű, hogy lesz teljesítmény emelés.
-
totyax
aktív tag
Tehát műszakilag képesek lennének nagyobb teljesítménnyel adni, szándékukban is áll, sőt remélhetőleg hamarosan fognak is, viszont az NHH korlátozások miatt vissza kell jelenleg fogni a teljesítményt.
Műszakilag sugározhatnának akkora energiával is hogy az ország helyén csak egy lyuk maradna...
Komolyra fordítva, az nem normális dolog szerintem hogy az analóg sugárzás utódja rosszabb minőségben fogható mint az elődje, hiszen elvileg épp a minőség javítása a cél, a csatornaszám emelése mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest