Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi63
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Azt én kétlem, hogy ebből a felvett adást pl. át lehetne vinni PC-re. Vagy bármi máson vissza lehetne nézni. Egy kódolt adathalmazt vesz fel szerintem, amit semmi más nem kezel. De az nekem egyáltalán nem szempont, csak működjön az időzített felvétel EPG-ről. Nem pakolgatok én műsorokat PC-re, ez az opció nem érdekel.
Arra vannak linuxos STB-k, korábban linkelték pl. ezt. Na ez tuti .TS-ben rögzít, amit már egy jobb hajszárító is lejátszik. -
Kernel
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
Modulált kimenetre gondolsz valószínűleg, mint régen a videomagnóknál, ami egy adott csatornára (pl. UHF 33) felteszi a műsort.
Csakhogy az egyszerű analóg modulátorral SD-adást lehet szimulálni lényegében, azzal mit sem érsz. Digitális modulátort pedig nem tesznek ilyen eszközökbe, gazdaságtalan is lenne.
-
Watt25
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
Nem igazán értem, hogy hogy jön ide az antenna kimenet... Ha csak egy kártya van, akkor UPC kábel esetén a tévébe (is) bedugott koaxon kb. 20 csatornát nézhetsz (kódolatlanok), a többit pedig HDMI-n keresztül.
Ha a tévén is akarod nézni a felvevő bekapcsolása nélkül az összes csatornát, akkor kell két kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann