Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi63
senior tag
válasz pinnacle #16661 üzenetére
Azt én kétlem, hogy ebből a felvett adást pl. át lehetne vinni PC-re. Vagy bármi máson vissza lehetne nézni. Egy kódolt adathalmazt vesz fel szerintem, amit semmi más nem kezel. De az nekem egyáltalán nem szempont, csak működjön az időzített felvétel EPG-ről. Nem pakolgatok én műsorokat PC-re, ez az opció nem érdekel.
Arra vannak linuxos STB-k, korábban linkelték pl. ezt. Na ez tuti .TS-ben rögzít, amit már egy jobb hajszárító is lejátszik. -
Kernel
nagyúr
Modulált kimenetre gondolsz valószínűleg, mint régen a videomagnóknál, ami egy adott csatornára (pl. UHF 33) felteszi a műsort.
Csakhogy az egyszerű analóg modulátorral SD-adást lehet szimulálni lényegében, azzal mit sem érsz. Digitális modulátort pedig nem tesznek ilyen eszközökbe, gazdaságtalan is lenne.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Watt25
veterán
Nem igazán értem, hogy hogy jön ide az antenna kimenet... Ha csak egy kártya van, akkor UPC kábel esetén a tévébe (is) bedugott koaxon kb. 20 csatornát nézhetsz (kódolatlanok), a többit pedig HDMI-n keresztül.
Ha a tévén is akarod nézni a felvevő bekapcsolása nélkül az összes csatornát, akkor kell két kártya.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest