Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Na, megérkezett a kínai csodatuner.
Egyelőre csak melóhelyen tudtam kipróbálni (szerencsére itt is Tarr előfizetés van), tökéletesen működik. Bár a 176 MHz-et nem néztem, mert kézi frekvenciát nem szeret a DVBViewer, de ott elvileg úgyis csak a közszolgálati SD-k vannak, azokat meg befogom a 184-en (pedig csak 184,5-öt tudok beállítani) HD-ban. Végigkerestettem mindent és talált is 150 TV, valamint 10 rádióadót DVB-C-n, igaz, ezek egy része kódolt. Mindenesetre a működésre képtelen Delock után ez kellemes meglepetés, harmadannyi áron.
Gyors felvételi teszt volt a DigiSport-ról, a Windows-os Tulajdonság lapon 6 MBit-et írt, igaz, csak 4-5 másodpercnyi volt az egész, tehát ez nem feltétlenül a valós érték.
Innen rendeltem amúgy 12-én, ma jött meg. Érdekesség, hogy a képpel ellentétben nem a műanyag antenna volt a csomagban, hanem a kihúzhatós fém.
-
Bozek
nagyúr
Itt már írtak róla, ezért is mertem beruházni rá.
Tarr-os előfizetéssel akarom összehozni, a másik szobában a TV tökéletesen fogja a digitális jelet, szóval talán nem lesz gond. Bár a Delock után bármi lehet. Igaz, az még a DVB-T-t se találta meg, miközben a másik tunerrel meg ment tökéletesen a MindigTV.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest