Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
wassermann #12269 üzenetére
Ez meg csak később esett le, ha esetleg erre írtad:
"Az egyébként nem valószínű, hogy kétféle tuner (T és C) szükséges egy szolgáltatás használatához."
Én ezt úgy gondoltam, hogy a kábeles szolgáltató saját csomagjaira értve.
A szolgáltató szempontjából ugyanis ez a fajta gondolkodás elvileg arra megy ki, hogy így igyekszik az ügyfél kedvében járni, vagyis legyen annak akár C vagy T vevője, egyaránt rá tudjon hangolódni, mindegyik digitális műsorra. Nem gondolom életszerűnek, hogy a szolgáltató összes csomagjának vételéhez kétféle tuner beszerzése legyen szükséges. Annyi erővel beállhatnának csak az egyik rendszerre is. De amíg van elég szabad csatornájuk, addig lehet ilyen trükköket is csinálni.
-
Kernel
nagyúr
válasz
wassermann #12269 üzenetére
Van ilyen, de ahhoz le kell szerződni az Antenna Hungáriával is, ha jól tudom. Csak úgy ötletszerűen nem lehet. Nem véletlenül szokás elhelyezni digitális azonosítót (vízjelet) a "sorok között". (Nyilván nem a sorok között.)
Utána, ha előfizetői oldalon kimutatható a vízjel, perelhető lenne a cég. Ez vonatkozik arra az esetre is, amikor a más frekvenciára átkeverve adnak tovább műsorokat, mert ilyen is van. Vagyis nem az eredeti multiplexet 1:1-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen notebookot vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest