- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
andatti #11955 üzenetére
...mpg2-be rögzít ugye.
Nem életszerű, hogy az MPEG4 adást röptében átkódolná MPEG2-re, mert minek pazarolná arra a processzorteljesítményt, amikor egyszerűbb simán rögzíteni a stream-et. Mint ahogy az szokás, a digitális vevőknél. Csak talán beleír valamit, amitől elromlik formátum. TSReader-rel szokták ezt megnézni, ha jól tudom, én még nem foglalkoztam ezzel.
VLC-vel nem próbáltad megnyitni, mármint nem a fájlt, hanem az eszközt? Ehhez csak a drivert kell telepíteni:
http://de.msi.com/product/mm/DigiVox-Ultimate-Pro.html#/?div=Driver&os=All
http://itarena.hu/2010/11/10/dvb-t-adas-nezese-vlc-lejatszoval/
Csak a cikk már régi, új VLC-nél másképp van. Nincs tuner a gépemben, de valahogy így:
-
unravel
őstag
válasz
andatti #11955 üzenetére
"Nem lehet úgy felvételt készíteni, hogy nézek x csatornát és közben vennék egy másikat, mert akkor egyből a felvevős csatornára ugrik."
1 db tunnerrel csak úgy tudsz nézni + másikat felvenni ha a két csatorna ugyanazon a frekvencián van."A másik gondom a kódolás a felvétel készítésnél."
Miért akarod kódolni? Mit szeretnél? A mindigtv adásai H264 kódolásúak AAC hanggal."Más próbált már boldogulni ezzel, vagy mit tegyek, mivel próbálkozzak?"
SMARTDVB (ingyenes)
DVBVIEWER (nem ingyenes)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest