- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tizedes1
aktív tag
Sziasztok !
Olyan gondom van, hogy megőrülök, hogy nem jövök rá, mi lehet a baj.
4 éve használom a Dune Prime 3.0 lejátszót.
Kb 2 hónapja vettem észre, hogy egyszer csak elfelejtette a hálózati beállításokat a lejátszóm.
A laptopon beállítottam újra a megosztást és akkor még működött .... no de mi is a baj??Az, hogy nagyobb fájl esetén - és mindegy, hogy mkv, m2ts vagy iso - a lejátszás lassan indul el és csekély százalékkal tudom megnézni a filmek elejét.
95%-ban sajnos elkezd szaggatni a film.
Mindegy, hogy bitstream vagy dekódolásra van állítva , hdma vagy dts a hangsáv....Amit eddig tettem:
kitöröltem a cache-t - mindet.
Letöltöttem a legújabb firmware-t - a bétát.
3 firmwarrel korábbit telepítettem.... valamint végül egy teljes resetet is csináltam.
A gigabites lan eredetileg , azaz az elejétől kezdve ki volt kapcsolva, bekapcsolás után sincs változás.komolyan boldoggá tudna tenni, ha a letöltött filmet nem kellene azonnal vinyóra kiírni, hanem hálózatról tudnék filmet nézni....
Régebben torrent letöltése közben is működött a hálózati lejátszás, ami RJ45-ös kábellel van megoldva Dune és a UPC modem, wifivel a UPC és a laptop között ( win 7 , de 2 hónappal ezelőtt minden rendben volt, még a laptophoz csatlakoztatott külső HDD-ről is simán áthúzta a hálózaton keresztül a filmeket )Még nem tudom, hogy köszönjem meg a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest