Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

  • Tizedes1

    tag

    Sziasztok !

    Olyan gondom van, hogy megőrülök, hogy nem jövök rá, mi lehet a baj.
    4 éve használom a Dune Prime 3.0 lejátszót.
    Kb 2 hónapja vettem észre, hogy egyszer csak elfelejtette a hálózati beállításokat a lejátszóm.
    A laptopon beállítottam újra a megosztást és akkor még működött .... no de mi is a baj??

    Az, hogy nagyobb fájl esetén - és mindegy, hogy mkv, m2ts vagy iso - a lejátszás lassan indul el és csekély százalékkal tudom megnézni a filmek elejét.
    95%-ban sajnos elkezd szaggatni a film.
    Mindegy, hogy bitstream vagy dekódolásra van állítva , hdma vagy dts a hangsáv....

    Amit eddig tettem:
    kitöröltem a cache-t - mindet.
    Letöltöttem a legújabb firmware-t - a bétát.
    3 firmwarrel korábbit telepítettem.... valamint végül egy teljes resetet is csináltam.
    A gigabites lan eredetileg , azaz az elejétől kezdve ki volt kapcsolva, bekapcsolás után sincs változás.

    komolyan boldoggá tudna tenni, ha a letöltött filmet nem kellene azonnal vinyóra kiírni, hanem hálózatról tudnék filmet nézni....
    Régebben torrent letöltése közben is működött a hálózati lejátszás, ami RJ45-ös kábellel van megoldva Dune és a UPC modem, wifivel a UPC és a laptop között ( win 7 , de 2 hónappal ezelőtt minden rendben volt, még a laptophoz csatlakoztatott külső HDD-ről is simán áthúzta a hálózaton keresztül a filmeket )

    Még nem tudom, hogy köszönjem meg a segítséget :R :R :R

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés