- Dell notebook topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Lehet Szpojler!
Asszem első alkalommal egy kis pár házas faluban fogy ki, miután ugratsz egyet. Ahogy mész a házak fele, elérsz egy utcát ( csak az az 1 van ), szemben az utca végén van egy nagy pajta/istálló, mindegy egy nagy épület, az ajtó zárva. abban lesz az üzemanyag, persze nem lesz egyszerű hozzájutni.
Aztán meg ha minden igaz az autópályán akadsz el egy leszakadt rész előtt. jobbra van egy kis épület, talán drótkerítés is van körötte, na ott lesz az üzemanyag.
Végül pedig egy régi bánya területén akadsz el. Ott majd a pálya végén lesz egy bedeszkázott bánya bejárat. Be kell menni oda és ott lesz a kanna.
Na most lehet, hogy a 2. és 3. sorrendje nem egyezik, már nem emlékszem, de nem is ez a lényeg, hanem amit írtam, remélem így már sikerül megtalálni őket. Nem tom hol vagy elakadva, ezért írtam le mindet, majd megnézed melyik kell.
Egyébként ezt a tankolós hülyeséget szívesen kihagytam volna, máshogy is megoldhatták volna, hogy ki kelljen szállni az autóból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hades II - Már elérhető az Unseen frissítés
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magisk
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest