Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
Aktív témák
-
operator10
senior tag
válasz
Printszkrín
üzenetére
Pedig sajna nemjött semmi
Figyeltem folyamatosan.Én is megértelek téged.Nehéz és körülményes lenne most elmagyaráznom miért a 4x64-es verzió kell, d mindenképpen csak ebben a formában érdekel a dolog.Tényleg az utolsó utáni ajánlatomat csikarod ki belőlem
Utalok reggel:21,500Ft-ot.Mindenre összesen.De már így is a kenyeret veszem el a családomtól

Most nekem is mennem kell.Reggel korán megnézem mi a vélaszod.Ha rábólintasz utalom a pénzt és küldheted a csomagot.Ha nem megértem, és sok szerencsét kívánok a továbbiakhoz.
Jó éjt
Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Figyeltem folyamatosan.Én is megértelek téged.Nehéz és körülményes lenne most elmagyaráznom miért a 4x64-es verzió kell, d mindenképpen csak ebben a formában érdekel a dolog.Tényleg az utolsó utáni ajánlatomat csikarod ki belőlem
Utalok reggel:21,500Ft-ot.Mindenre összesen.De már így is a kenyeret veszem el a családomtól