Aktív témák
-
Dj Sat
csendes tag
válasz
Rover623 #224 üzenetére
A configra csak annyit,hogy Két gépem van. Ha érdekel,akkor leírom neked.
I.
Alaplap: Abit NF7SL
Proci: Amd Athlon xp 2400+
Memo: 2db PQI 512/400 Mhz
Videokártya: Geforce 6600 Gt
II.
Alaplap: IBM
Proci: 3000Mhz Intel
Memo: 2db 512/500Mhz Kingston
Videokártya: Geforce 6600 Gt
Jelen pillanatban az elsővel van a gond. Lefuttattam az aidát, és kiírja a dula channelt. Biosban szintén. -
Dj Sat
csendes tag
Hali. Volna egy kis gondom. Most vettem 2 db 512/400 Mhz PQI ramot, és a tesztekben a memória olvasása,valamint írása,kevesebb, mint mikor 2 db 256/400Mhz-es Samsung ram volt benne.A másik gond,hogy nem tudom a feszt 400 Mhz-re beállítani.333-on semmi gond,de ha 400-ra akrom állítani,akkor nem megy.A két ram mindkét esetben dualban van hajtva. Mi lehet a gond?
Elüre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged