Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jaja, én még nem találtam jobbat a Zennél.

Nagyon logikusan strukturált, jó, hogy vannak példák a template.php-ben az alkalmazható hookokra (még kezdőként nagyon nagy hasznát vettem, sokat segített), rendkívül jól dokumentált (minden fájl elején totál egyértelmű magyarázatokkal van tele, hogy mi mire való, melyik változó használható fel, és annak mi is lesz pontosan a tartalma, stb.), Internet Explorer hülyeségeire is gondoltak, könnyen megvalósítható vele a fixed és a fluid layout is, és persze teljesen valid kódot generál.Szótöredékes keresésre? Hmm, jó kérdés.
Itt nem találsz valami ezzel kapcsolatosat (Apache Solr Search Integration)? Az Apache Solr Search Integration a core search modul lecserélésére, a kereséses extra feature-ökkel való kiegészítésére hivatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OpenMediaVault
- Gaming notebook topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Motoros topic
- További aktív témák...
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- DXRACER Prince L gamer szék
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest