Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Dumáljunk tovább az ügyről, kicsit kiegészítve.
Elöljáróban annyit, hogy valószínűleg külön modult kellene pont egy ilyen esetre írni, de én a template.php-ben akarom megcsinálni.
Kicsit ismerkedni szeretnék itt a hook használattal.Tehát, az a cél, hogy a weboldalon (a HTML-ben sem) ne a node title jelenjen meg, hanem egy általam tetszőlegesen előállított érték. Igazából 2 érték.
A template.php-ben
a MY_THEME_preprocess_page() függvénnyel átírom a böngésző fülén és a node title-ként megjelenő értékeket:
if (array_key_exists('node', $variables)) {
if ($variables['node']->type == 'sajat_tipus') {
drupal_set_title($variables['node']->field_sajat['und'][0]['safe_value'], $output = CHECK_PLAIN);
$variables['title'] = t('ez legyen az uj, statikus ertek');
}
}Ennél "szebb" megoldásra nem tudtam rájönni.
A <head> esetén:
function MY_THEME_html_head_alter(&$head_elements) {
$node = menu_get_object();
if ($node->nid) {
if ($node->type == 'sajat_tipus') {
$head_elements['rdf_node_title']['#attributes']['content'] = $node->field_sajat['und'][0]['safe_value'];
}
}
}Amit nem tudtam kiókumlálni több óra alatt sem: a language switcher blokkban a nyelvnél link title-ként megjelenik a node title. Na ezt nem tudom, hogy lehetne felülírni.
-
Siriusb
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem mondod, hogy ilyen modul is van?!

A Zen témával ez
<!--[if IE 8]><html class="lt-ie9" lang="en" dir="ltr"><![endif]-->
hogy működik?
Elvileg elég lenne a css-ben .lt-ie9-cel kezdenem, és ha IE8-cal nézem, ez a stíéus fog érvényesülni, nem? Legalábbis kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U GeForce MX330 16GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit ismerkedni szeretnék itt a hook használattal.