Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
csabika25
aktív tag
A tegnapi partyt alapvetően kétféleképp tudom megközelíteni. A Kendermagos oldalról a véleményem: amikor még gimibe jártam, egy pár osztálytársam szívta rendesen a spanglikat. Akkor úgy éreztem, hogy egy pár jól irányzott atyai pofon és az iskolai drogfelvilágosítás kéne nekik. Ez a vélemény erősödött bennem, mióta a törvény megszületett. Szerintem nem lenne jó, ha füvezésért bárkit is lecsuknának. A terjesztőket kell megcsípni, a gimis felhasználókat pedig esetleg bevinni az örsre, kellő lelki terrornak kitenni és utána átadni őket apucinak. Szerintem ez már elégséges megoldás lenne.
A másik megközelítés: tegnap éjszaka két hasgörcs (gombaleves suxx
) között azon gondolkodtam, hogy hogyan is lehetne ezt a kis félfasiszta szervezetet kezelni. De csak arra jutottam, hogy nem kell velük médiaszinten foglalkozni és rájuk fér a gumibot. egyszerűen nem hiszem el, hogy muszáj mindenhol balhét csinálni.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) között azon gondolkodtam, hogy hogyan is lehetne ezt a kis félfasiszta szervezetet kezelni. De csak arra jutottam, hogy nem kell velük médiaszinten foglalkozni és rájuk fér a gumibot. egyszerűen nem hiszem el, hogy muszáj mindenhol balhét csinálni.