Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Ki volt az a Streamer ha nem titok?
Mert nekem is van pár, de 2 akiknél szerintem az összes létező videót megnéztem Elden Ringről: Fextralife [link] és FightinCowboy [link] .
Review tesztjeik során egyetlen szó sem esett MT-ről és az egekbe magasztalták mindketten a játékot. Nálam kettejük vélemény volt az egyik fő nyomos érv a vásárlás mellett. És pont ma, ahogy itt olvastam a hozzászólásokat jutott eszembe, hogy vajon hogy fognak a Capcom lépésre reagálni azok a neves streamerek, akiket több száz - akár millió - ember néz és követ és ad a véleményükre (mint pl. én). Ha nem tudtak róla, őket is f@szán csőbe húzták és ha közvetve is, de a nevükkel / becsületükkel játszottak (bár ugye amiről nem tudsz és utólag vezetik be amiatt nem illene felelőségre vonni). Ha meg tudtak róla, amit kétlek, akkor meg...nem is tudom mit mondjak. Megérett ez a világ a pusztulásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest