Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Hi ONE-T !
Kérj Anyudtól (vagy valamelyik közelebbi hölgyismerősödtől) egy nylon harisnyát amit már nem használ, gombócot gyűrsz belőle és átpolírozod vele a Martens-ed és olyan fényes lesz tőle, hogy meg tudsz fésülködni benne. Előtte én nedves (nem vizes !!!) ruhával letisztítom, kicsit száradni hagyom, utána sima szivacsosfejű 500 forintos fekete cipőkrémmel szoktam bekenni vékonyan (nem kell, hogy follyon rajta, elég, ha a szivacson van anyag) , azt is kicsit állni hagyom, ezután jöhet a harisnyás sztori.
u.i.: Különbséget kell tenni bőr és lakkbőr között (a Martens gyárt mind a két fajtából). A sima bőrcipő beszívja a cipőápolót a fényes lakkbőr pedig sosem fogja. A polírozószer (polírpaszta) arra való, hogy ne karcolódjon meg a felület, mikor fényesíted, tehát a lakkbőrre használható (gondolj az autópolírozásra). A fenti módszer mind a kettőre jó - szerintem.
Üdv: Eastman
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest