Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ONE-T
csendes tag
Hi. Bocs ha már van hasonló téma.
Következő lenne a problémám. Van nekem surranom, fekete, Vettem a minap a boltban Dr. Martens Black Polish fekete cipöpasztát. Az van a hátulján hogy cipőwax, meg hogy high shine meg ilyenek. Addig van high shine amég bekenem, aztan zsíros....tehat nem olyan mint egy rendes box mint pl bagarol hogy bekentem 20 percet vártam, bemattult aztan rámentem puha kefével és kifényesedett....3 orája van rajta ez az uj wax és nem mattul be.....ha lekefélem így akkor lemegy rola az egesz es semmi fenyt nem ad. Arra is gondoltam hogy ez direkt ilyen, dehat fekete....akkor meg összeofgja a nadragot....szoval biztos nem igy megy a dolog.... akinek volt mar ezzel dolga es tudnam segiten ebben, annak nagyon megköszönnem. Hja ilyen kis lapos tegelyben van a cucc..
Helyesirasi hibakert en kerek elnezest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest