Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
5xl
tag
Ki az Amber?
jobb szélső?Ja, ő nem.
-
Mawyx
őstag
Üres DVD-ket cserélnék Dr House-osra
Magyar hanggal lenne jó, egy rész sincs meg, tévém sincs, soha nem is láttam egy részt se, de szeretném megnézni.
Letöltés kilőve. -
bbazsy
őstag
válasz
YouCanCANON
üzenetére
nem úgy volt, h ő(House) cserélte ki az üvegeket mielőtt bement, és Wilson csak a végén tudta meg, h vicodint vitt be neki? (utolsó poénok egyik).
// régen volt, lehet rosszul rémlik
-
chungee
addikt
válasz
YouCanCANON
üzenetére
De az egész reheb alatt nem mutatták, hogy Wilson hozott volna be akármit.
-
chungee
addikt
SPOILER!!!
3x10
Amikor House rehabra kerül, kiderült, higy vki csempészett neki Vicodint. Ki volt az? -
Baruska
csendes tag
Miért van olyan hülye vége a harmadik évadnak?

-
Daweee
őstag
válasz
Mr-Pamacs
üzenetére
TV2
SPOILER
Amúgy meg a 3. évadnak lett úgy vége hogy Foreman elmegy, Chase-t kirúgta, Cameron meg felmondott.
SPOILER #2 (ne olvasd el, csak ha nagyon nem bírod ki
)
De maradnak a sorozatban, Cameron és Chase sebész lett, Foreman meg visszament House-hoz valamilyen szinten. -
bbazsy
őstag
válasz
YouCanCANON
üzenetére
Cameron: "pogácsa feje van" - haver..
de amúgy nem rossz
Amber meg rusnya..barna haj, kék szem

-
cousin333
addikt
Sztaki:
to spoil:
elront
elkényeztet
megromlik
rosszul nevel
tönkretesz
tönkremegyAz ilyen figyelmeztetések azt jelentik, hogy vigyázz, mert a következő mondatok olyan információkat tartalmazhatnak, amiket előre megtudva elronthatják a meglepetést. Például elmondják neked egy film csattanóját, mielőtt megnézted volna a filmet, vagy egy későbbi váratlan fordulatot, ami így már nem is lesz olyan váratlan.
-
cousin333
addikt
Figyelem! Spoiler!!!
Hát kialakult a végső(?) mezőny... Belegondolva Amber "menesztése" várható volt, bizonyos értelemben House-nál is House-abb módon viselkedett. A törtető természete addig adhatott hozzá a sorozathoz, amíg nem vált véglegessé a csapat. Mondjuk a kicsimosásos trükkje az elején nagyon ott volt a szeren. Ahogy a cutthroat bitch elnevezése is találó
. Ami a csapatot illeti, Foreman most House beosztottja, vagy továbbra is "felügyelő bácsi"? A végső csapattal meg az a baj, hogy nagyon hasonlít az eredetihez: 2 férfi, 1 nő. Aki Cameronhoz hasonlóan atom jól néz ki, ráadásul egy kis románc sem zárható ki House-al, amint azt 1-2 elejtett félmondat és gesztus sejtetni enged. Taub olyan, mint a kezdeti Foreman, legalábbis beképzeltséget illetően, mert a tudása nem annyira meggyőző. Kutner szerintem a vicc kategória, ebben simán túltesz Chase-en, valószínűleg ezért is maradt benn. Kb. ennyi, kiváncsan várom a folytatást. 
SPOILER VÉGE!
Ami az eddigi részeket illeti, személyes kedvenceim az egyes szériákból:
1x21 Three Stories - szerintem egyértelmű
2x20-21 Euphoria - izgalmas és drámai
3x04 Lines In The Sand - rengeteg jó cselekmény és humorforrás + megható jelenet
A 4. szériából nincs egyértelmű kedvenc, talán 4x01 Alone az újszerűség és a humor miatt, 4x05 Mirror, Mirror, az ötlet miatt és 4x08 You Don't Want to Know csak úgy
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Az elsőn nagyon lol

-
YouCanCANON
aktív tag

-
kicsitomi88
őstag
válasz
YouCanCANON
üzenetére

Laurie regen es neje

es most
-
YouCanCANON
aktív tag

-
YouCanCANON
aktív tag
Why not Amber?

-
Solad
addikt
szoljon helyettem az alairasom..
-
YouCanCANON
aktív tag

I love Cameron!

-
Daweee
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Nem a végén az volt, hogy ugye felvette Taubot meg Kutnert, DE mondta 13-nak hogyha 3at vehetne fel ő lenne a 3., majd a végén amikor beszélt Cuddyval egyértelműen lejött hogy 13at veszi fel pluszba. Ráadásul ha nem lenne végleges az a jelenet sem lett volna a rokkerrel meg a síró Amberrel
-
Daweee
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
SP
akkor csak Manipulatív Szukát rúgta ki, maradt 13, Taub, Kutner és Foreman.
Rafinált volt ezis, csak nézd meg
Igazi House -
-
kicsitomi88
őstag
Vki el tudja nekem magyarazni milyen tervre utalt Cuddy a vegen? Nem ertem a poent

-
Makaveli
senior tag
-
Makaveli
senior tag
Honnan tudom leszedni az egész magyar feliratot? 1. Évad, 2. Évad, 3. Évad, 4. Évad???
-
Integra
titán
most néztem meg a második szezon utsó két részét, marha jó volt

mondjuk a legutolsó rész nagy para volt a végén, mikor felkaszabolta house a palit.....
pffffffffffffffffff
-
cor
őstag
s4e08 talán az évad eddigi legjobb része sztem

-
VoDaFoNe
aktív tag
mostanság én is nagyon rákaptam
pedig nem igazán szerettem de mostmár nagyon jó!!
nézem az első évadtól hogy mindent megértsek és eddig 120%!!!
nagyon jó! House nagyon jól játsza a szerepét!! 
-
Daweee
őstag
-
Daweee
őstag
Dr House is coming tonight
bónuszba olyan pletykák terjengenek, miszerint szünetre megy Frei
Mégis csak szép az élet
-
Eagle16
addikt
Huhh, a múltkori rész komoly volt

Elég elvont rész volt, de tetszett
-
Daweee
őstag
-
Petya25
őstag
Nekem is nagyon bejön a sorozat.
Kellően elborult és profi a karakter és nekem Kulka hangja is tetszik.
Elég bevállalósak azért nem olyan Vészhelyzetes imitálós a megvalósítás.
Ma is jópofa volt mikor a fickónak kiugrott a szeme a helyéről. -
doc
nagyúr
remélem folytatják a harmadik évaddal
amúgy Kulka szinkronhangja nekem egyáltalán nem jött be, attól hogy a Szomszédokban orvost játszott még nem passzol a karakterhez...
annak ellenére sem, hogy nagyon hasonlít a hangja az előzőéhez -
Daweee
őstag
bámm lelőtték House-t
mekkora pofáraesés lesz a vége
remélem folytatják a 3. évaddal szünet nélkül -
QuarK
senior tag
Egyetlen sorozat, amit nézek

-
b0unCe
aktív tag
Tegnap este melyik reszt adtak? Hanyadik szezon hanyadik resz? es melyik volt ami kimaradt? Be szeretnem potolni....
-
Daweee
őstag
Kijött a 4X04...
Nemtudom van-e így értelme a Topicnak
-
Daweee
őstag
4X03 Magyar felirat @ feliratok.dyn.hu !!!
Töltsétek, nézzétek

-
Daweee
őstag
hogyhogy jövő héten megint nem lesz? azt hittem frei csak havi egyszer qr bele
[Spoiler]
Amúgy semmi baja nem lesz, a köv rész elején mintha mi se történt volna lép be az irodába... furcsálltam is anno
a 4X03-at meg megnéztem, felirat nélkül. majd akkor nyilatkozok róla, ha meg is értem mi van benne
De az egyértelmű, hogy a szőkéről szólt, ő is sokáig lesz versenyben
[/Spoiler] -
Gyuri27
félisten
Most mi lesz a néger dokiva? Nem bírok két hetet várni.
-
Daweee
őstag
Áh most vettem csak észre a második felét a hsz-ednek, azt hittem anno hogy csak az aláírásod, és átsiklottam felette
[SPOILER]
Akkor ezt vegyem úgy, hogy marad?
eziskamu: ki a Selmak? Google képkereső szerint öregecske, de nem rémlik a House-ból
pedig 2szer néztem meg a 4X02-t, szerdán felirat nélkül, aztán pénteken magyar felirattal
[/SPOILER] -
Daweee
őstag
Nagyon nem pörög a topic
Ma este lesz Amcsiföldön a 4X03, holnap már lehet nézni
hátha beindítja kicsit a dolgokat 
-
T-Nagyon
tag
Nagyon szeretem ezt a sorozatot, bár sajnos nem láttam az összes részt. Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy pótoljam a kimaradt epizódokat...
Szerintem Kulka hangja nem olyan jó ehhez a szerephez, de már kezdem megszokni én is. -
Daweee
őstag
Ja, mi lesz még itt a 4. elején
szopatás magasfokon
[SPOILER]
Szerintem pont jó lett így hogy Chase és Cameron maradtak sebészkedni, már hiányoztak
És lehet lottózni hogy hanyas versenyzők maradnak a ringben
eddigiek alapján a 6@9-es srác ígéretes, meg a 13-as csaj sem rossz
[/SPOILER] -
Daweee
őstag

Sokat gondolkodtam egy értelmes bevezető szövegen, de semmi nem jutott eszembe
Szóval mivel minden népszerűbb sorozatnak van már itt topicja, úgy gondoltam hogy House sem maradhat ki a sorból
Magyarországon jelen pillanatban a 2. évad vége felé járnak, míg Amerikában nemrég kezdték el a 4.et. Várom minden rajongó/érdeklődő hsz-eit, jó fórumozást 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Magyar hanggal lenne jó, egy rész sincs meg, tévém sincs, soha nem is láttam egy részt se, de szeretném megnézni.
Letöltés kilőve.

)

. Ami a csapatot illeti, Foreman most House beosztottja, vagy továbbra is "felügyelő bácsi"? A végső csapattal meg az a baj, hogy nagyon hasonlít az eredetihez: 2 férfi, 1 nő. Aki Cameronhoz hasonlóan atom jól néz ki, ráadásul egy kis románc sem zárható ki House-al, amint azt 1-2 elejtett félmondat és gesztus sejtetni enged. Taub olyan, mint a kezdeti Foreman, legalábbis beképzeltséget illetően, mert a tudása nem annyira meggyőző. Kutner szerintem a vicc kategória, ebben simán túltesz Chase-en, valószínűleg ezért is maradt benn. Kb. ennyi, kiváncsan várom a folytatást.