Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
EMBEREK!!!
Megcsináltam! Most úgy van megcserélve a belső és a külső SD, mintha gyárilag lenne. Abszolút fix, permanens módon. Nem volt túl kacifántos, csak az utolsó lépésnél az ENTER-t sokáig nem mertem lenyomni
.
A boot device-ban (boot.img, más néven /dev/block/nandc) kellett felcserélni egy fstab.sun6i nevű fájlban a két eszköz mount pontját. Ehhez ki kellett nyerni ezt a boot területet, szétbontani, átírni a fájt, visszacsomagolni, és visszaírni a tabletbe. Mivel megváltozott az image fájl mérete, kissé félve írtam vissza. De utána újból kimásolva, megint az eredeti mérettel jött. Aztán a végén reboot, és most a 16GB-os SD-t látja belső tárhelynek.

Azért, hogy ne legyen gond, kezdésként csináltam egy factory reset-et.
Hamarosan leírom a teljes lépéssorozatot. Viszont azon gondolkodom, hogy aki ez alapján szeretné megcsinálni, annak nem is kell az egész kicsomagolós, meg visszacsomagolós játékot eljátszani.
Szerintem elég, ha a módosított boot.img fájlt felteszem ide, és leírom, mit kell vele csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Opel topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- PayPal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 6th Gen 32gb Wi-fi, 6 hónap Garancia, Space Grey Színben
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.