Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
EMBEREK!!!
Megcsináltam! Most úgy van megcserélve a belső és a külső SD, mintha gyárilag lenne. Abszolút fix, permanens módon. Nem volt túl kacifántos, csak az utolsó lépésnél az ENTER-t sokáig nem mertem lenyomni
.
A boot device-ban (boot.img, más néven /dev/block/nandc) kellett felcserélni egy fstab.sun6i nevű fájlban a két eszköz mount pontját. Ehhez ki kellett nyerni ezt a boot területet, szétbontani, átírni a fájt, visszacsomagolni, és visszaírni a tabletbe. Mivel megváltozott az image fájl mérete, kissé félve írtam vissza. De utána újból kimásolva, megint az eredeti mérettel jött. Aztán a végén reboot, és most a 16GB-os SD-t látja belső tárhelynek.

Azért, hogy ne legyen gond, kezdésként csináltam egy factory reset-et.
Hamarosan leírom a teljes lépéssorozatot. Viszont azon gondolkodom, hogy aki ez alapján szeretné megcsinálni, annak nem is kell az egész kicsomagolós, meg visszacsomagolós játékot eljátszani.
Szerintem elég, ha a módosított boot.img fájlt felteszem ide, és leírom, mit kell vele csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 11 gen Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.