- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
timmytorino
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon hosszú ez a fórum ezért leírom mi a gondom, lehet már letárgyaltátok ezt, de sajnos nincs időm végig olvasni ezért kérlek segítsetek okosak!

Navon IQ7 készülékről van szó.
Rootolva lett, de ennek ellenére sem engedélyezi az appok sd-re történő mozgatását. Elvileg nem támogatott ez a készüléken, de gondoltam ti kütyü zsenik, esetleg találtatok erre megoldást. Szégyen, hogy 4GB tárhelyből 1,50GB felhasználható, ami konkrétan szutyokra sem elég.Nagyon köszönöm előre is a választ. Ha van valami középszintű elmének való megoldás, legyetek szívesek leírni nekem mit kell tennem. Amennyiben nincs erre megoldás, kénytelen vagyok venni egy másik készüléket, de ezt csak végső esetre hagynám

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest