Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Vettem a két gyerkőcömnek 1-1 ilyen gépet.
Fogjuk rá, hogy gyakorlott androidos vagyok 1 galaxy s3 tulajdonosa aki sok custom romot kipróbált már.
Nyilván alig vártam, hogy bekapcsoljam a gépeket, hogy lássam mennyire fut flottul az android ezen a gépen. 4.0.4 -el vettem és nem is láttam 4.1-eset sehol!!!! Hát kicsit szomorú voltam amikor kipróbáltam, mert azért bevallom, hogy kicsit jobbra számítottam. A play áruházban a felső kereső sávba ha beírtam valamit és a végén az x-el akartam törölni az egészet, arra pl egyik sem reagált. És akkor olvasok erről a concord romról!!! Feltettem és láss csodát, sokkal használhatóbb lett a gép! Mind a kettő, gyorsabb, pontosabb lett és sokkal érzékenyebb lett a kijelzőjük is!!!
1 dolog van amit nem értek, hogy az egyiken de csak az egyiken állandóan eldobálja a wifit. Ilyenkor mondjuk azt is észrevettem, hogy az órára kattintva ahol felugrana egy ablak, nem reagál. Ezt leszámítva szerintem a legjobb vétel amit lehet kapni szerintem 30000-ig. Ja V2-m van!Boldog karácsonyt!

ui.: Ha valakinek van ötlete a wifi dologra, szívesen venném.....
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest