Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

Sziasztok!

Csak egy kis tapasztalatot, bosszúságot osztanék meg veletek, mert nagyon felbaszott ez a játék! :)

Időszakonként van olyan, hogy zsinórba, mondjuk mint ma este csak kikapok, mert olyan atom gagyi csapatársaim vannak, hogy az nem igaz. Olyan statokkal zárnak (ha csak ki nem lépnek előtte), hogy
    1 - 15 - 1, 0 - 12 - 2, meg hasonlók és tehetetlen vagyok, mert feltápolják az ellenfelet. Ilyen napokon zsinórba csak vesztek akár 6-7X egymás után. Nagyon rossz, hogy a csapatra vagyok utalva, mert így én is tehetetlen vagyok.
    Most jöhetne az, hogy hát biztos én is ugyan olyan béna vagyok, de nem... 4 évig wowoztam guild szinten, rated bg-k hasonlók, 2 évig warcraft3-tam, ott is kb 70%-os nyerési aránnyal, szóval megvan a hátterem, értek a csapatjátékhoz is és van úgymond játékintelligenciám, egy szóval nem vagyok kezdő. Nem azt mondom, hogy hudenagy császár vagyok, de ha kikapunk az nem miattam szokott lenni az is biztos.

Persze van az is, hogy egy átlagos csapatot fogok ki akik nem csak halnak, vagy nálunk van egy aduász emberke aki kb 40-et öl és alig hal 1-2X. Csak az ilyen úgymond sorozatok nagyon felkúrnak, amikor nem kapok egy épkézláb csapatot 5-6 meccsen keresztül is akár.

Na ez jólesett, biztos nektek is szokott ilyen lenni, ezért jó saját csapattársakkal tolni akik megbízhatók nem lépnek ki, nem feedelik az ellent stb...
    Amúgy meg év játéka, csak ezt a team balance-ot megoldhatnák már valahogy, mert nekem úgy tűnik hogy jelenleg ilyen nem is létezik.

Új hozzászólás Aktív témák