Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Igaz, ez már a Rise of the Tomb Raider esetén is feltűnt. A kártya lazán vinné maximális grafikán, ha nem lenne a 4K felbontású textúrák miatt kevés neki a 4 GB VRAM. Én pont emiatt nem vettem 970-et - pedig erősen filóztam rajta -, hogy majd gondok lesznek a 3.5 GB miatt később vele. De nem gondoltam volna, hogy ennyire visszaüt. Mert - ahogy kiderült -, ahol kevés a 3.5, ott már a 4 GB sem elég.
Szerintem nem véletlenül lesz 8 GB VRAM az 1080-ason...

De most biztos nem fogok új VGA-t venni, idén legalábbis tuti nem, különben sem szoktam minden generációváltásnál cserélni. Majd talán jövőre, ha minden sikerül, de szívem szerint inkább magát a gépet cserélném már le, lassan négy éves lesz szegényke. Bár megmondom őszintén, hogy még mindig bőven elég a legtöbb játékhoz az i7-3770 és 16 GB RAM, legtöbbször a VGA a szűk keresztmetszet.
Hogy ON is legyek - lassan átmegyünk "Milyen videokártyát vegyek?" topikba
-, mivel idén a DOOM-on kívül másik játék nem fog érdekelni, ha az elszaladgál FullHD-ben maximumhoz közeli beállítások mellett, akkor egyelőre nem érdekel a gépfejlesztés.(#816) Pala: Tudom, és addig igazából nem is nagyon izgat, amíg csak pár beállítást kell visszavenni a grafikából. A Tomb Raider esetén sincs sok különbség látványban a maximális és az egyel kisebb textúrák között. A gondok majd akkor fognak kezdődni, ha el sem fognak indulni az új játékok pár éves hardvereken. Amíg csak pár vizuális extráról kell lemondani, nem különösebben érdekel a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

-, mivel idén a DOOM-on kívül másik játék nem fog érdekelni, ha az elszaladgál FullHD-ben maximumhoz közeli beállítások mellett, akkor egyelőre nem érdekel a gépfejlesztés.