Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
válasz
wjbhbdux #3226 üzenetére
Ennyit meger!
Par eve megvegvettem XBOX-on, kinlodtam vele, total nem tudtam celozni, elso komolyabb bossnal megakadtam kicsit, aztan ahol tobb olyan nagy boss vbolt egyutt, ott be is fejeztem.
Aztan lett egy laposom ami viszi siman a jatekot es egerrel hihetetlen konnyu (szamomra) a kontrollerhez kepest es most megvettem a Gog-on. Nagyon jo elmenyt nyujt!
Amit kicsit valtoztatnom kellett, hogy konfig fajlt szerkesztve, tudom valtani a futast es a gyaloglast (nem kell nyomva tartanom a shift-et), ugyanis ha harcok kozott csak futok akkor tengeribeteg leszek
erdekes hogy harcolva hatarozottan nem. Na mindegy, amugy is szeretek nezelodni ha lehet, a mostani palyak mar eleg szepek a jatekokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest