- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Felraktam en a 4.8betat is, de nalam nem valtozott semmi. 1024*768/mediumon egeszen szepen megy. Mondjuk igy az 512 ram boven eleg neki, nem szvappol szinte semmit. Mingya megnezem ezt a timedemo dolgot.
Maganvelemeny kovetkezik innentol. Nem vagyok igazabol elajulva. A grafika szep, jol mutat, rendben van, koszonom. A fenyeket zsenialisan kezeli, ezen sokat dolgozhattak. Ugyanakkor nem tudok jobb szot, sivar az egesz. Negy palyan vagyok tul, de a texturakat mindennek neveznem, csak valtozatosnak nem.
A kidolgozottsag szinten rendben van, a tortenet eleg idiota (mondjuk, melyik nem az), az elso nehany palya gyakorlatilag egy nagy intro. Sok apro reszletbol derul feny a teljes sztorira, tetszik.
Ugyanakkor ez allitolag egy fps. Ebben viszont nagyon gyenge a dolog. Az utolso szogig minden triggerelt, a jatekmenet nalam abbol allt eddig, h f5, bemegyek a szobaba, f9, ujra bemegyek, f5. Nagy lovoldozesre ritkan kerult sor, nincsenek igazan nagy terek. A letrat jol kezeli a progi, az ugrasokkal bajban van, az emberke szeret ide-oda beszorulni.
Mintha a Resident Evilt jatszanam fpsben. Para van, porges nincs. En viszont azt vartam, h jon Oleg a Gatlinggal es odab@sz mindenkinek. Hat, nem ez lett belole.
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- EAFC 26
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest