Hirdetés
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Engem is érdekelne egy teszt!

Az egyetlen aggasztó dolog az akksi... nem kivehető. De mindenképpen jó lenne egy átfogóbb tesztet olvasni róla. Elég jó kis telefonnak tűnik, és elég jó az ára is. Bár nekem ez a fajta design nem igazán jön be :/ (kígyóbőr) Gondolom a karcok ellen találták ki ezt a mintát
De jó lenne tudni, nem-e valami gagyi abs műanyag a hátulja. Bár ehhez a részéhez nem értek annyira, de ha jól olvastam csak 260k színt jelenít meg. Nem tudom ez mennyit ront a 16M-val szemben egy állítólagos IPS panelen. A kamerája is szoftveresen van feljavítva 5-ről 8Mp(hátul) és 2-ről 5Mp-re(elöl). Ez is ronthat a várt képminőségen. Videó felvételről csak egy helyen találtam infót, ott azt írták max. 1920x1088(?)-as felbontásban tud. Tehát FHD-ben. De tesztvideót még nem találtam. A várható remek ár miatt én is megnéztem magamnak, de sajnos a kinézete nem igazán jön be. Valamint ezektől a kínai telefonoktól kicsit tartok is. Mindenesetre várjuk a tesztet! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Trollok komolyan
- Crimson Desert
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De jó lenne tudni, nem-e valami gagyi abs műanyag a hátulja. Bár ehhez a részéhez nem értek annyira, de ha jól olvastam csak 260k színt jelenít meg. Nem tudom ez mennyit ront a 16M-val szemben egy állítólagos IPS panelen. A kamerája is szoftveresen van feljavítva 5-ről 8Mp(hátul) és 2-ről 5Mp-re(elöl). Ez is ronthat a várt képminőségen. Videó felvételről csak egy helyen találtam infót, ott azt írták max. 1920x1088(?)-as felbontásban tud. Tehát FHD-ben. De tesztvideót még nem találtam. A várható remek ár miatt én is megnéztem magamnak, de sajnos a kinézete nem igazán jön be. Valamint ezektől a kínai telefonoktól kicsit tartok is. Mindenesetre várjuk a tesztet!