- Házimozi haladó szinten
- Autós kamerák
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- OLED TV topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
Sziasztok!
Vérvételre buzdítanék én is mindenkit, de főleg a férfiakat hiszen a nőknek megvan a természetes módja a vérük frissítésének. A vérvétel kifejezetten egészséges legalábbis egy statisztika szerint azok a férfiak akik rendszeresen vért adnak évekkel tovább élnek kevésbé adakózó kedvű társaiknál. A cikk amit olvastam párhuzamot vont a nők magassabb átlag életkora és a menstruáció között is. Konzekvencia: ne csak az emberséges hanem az önző embek is menjenek vért adni!
A csontvelő már számomra kicsit riasztó pont azért mert természetes helyzetben nem fordul elő cseréje. Gerinc és tájéka tele idegvégződésekkel... Minden tiszteletem azoké akik meghozzák ezt az áldozatot embertársaikért!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge - Új, 2 év gyártói garanciával
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest