Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
Sziasztok!
Vérvételre buzdítanék én is mindenkit, de főleg a férfiakat hiszen a nőknek megvan a természetes módja a vérük frissítésének. A vérvétel kifejezetten egészséges legalábbis egy statisztika szerint azok a férfiak akik rendszeresen vért adnak évekkel tovább élnek kevésbé adakózó kedvű társaiknál. A cikk amit olvastam párhuzamot vont a nők magassabb átlag életkora és a menstruáció között is. Konzekvencia: ne csak az emberséges hanem az önző embek is menjenek vért adni!
A csontvelő már számomra kicsit riasztó pont azért mert természetes helyzetben nem fordul elő cseréje. Gerinc és tájéka tele idegvégződésekkel... Minden tiszteletem azoké akik meghozzák ezt az áldozatot embertársaikért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest