Hirdetés
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP
őstag
Idézlek...persze ha nem baj...
Nekem ezzel a donor dologgal csak az a problémám,
Előző hozzászólásomban épp erről beszéltem...a problémákkal és a mondvacsinált akadályokkal kezdjük, s eme ködös kis kifogások mögé bújva próbáljuk elhitetni magunkkal, hogy MIÉRT NEM!!!
nem tudom mennyire dönthetem el, hogy kinek adom és kinek nem.
Tulajdonképpen semennyire...és nem is tudod meg, hogy kinek adtad...ez a legszebb benne...névtelenül segíteni egy ismeretlennek...s képzeld csak el utána mennyivel másként látod a melletted elrohanó embereket...nagyon komoly...
Teszem azt egy alkoholistának ne adják oda a májam. Vagy egy pedofil ne kaphassa meg bármely szervemet, azért hogy ő utána életben maradhasson és folytathassa undorító szokásait. Vagy a részeg soför miután balesetet okozott utána ne kaphassa meg a szemem stb.
Némileg összekeveredtél...a szervek felajánlása nem egyenlő az életünkben történő segítség lehetőségének vállalásával...
Emberélet ide vagy oda csak annak adnám, aki megérdemli.
Az életet mindenki megérdemli...s legfőképp aki beteg és rászorul...
Nem tudom, hogy hiszel-e Istenben, vagy bármi más földieken túlmutató hatalomban/erőben...
Véleményem szerint a Jóisten egy különös ajándéka ha névtelenül és önzetlenül tudunk (akarva) segíteni embertársainkon...
Képzeld csak el, hogy aki hasonlókon ment/megy keresztül, mint az érintettek az miként látja e világot...
Voltál már szerelmes? Csalódtál már? Bántottak? Hagytak már el? Halt meg valakid?
Ha ezen kérdések bármelyikére is igen a válaszod, akkor tudod, hogy az élet, a sors (szerintem Isten) mennyire át tudja értékelni, értékeltetni a világot...mennyivel másként látunk ilyenkor szinte minden kis apró dolgot...
Szóval Ők már mások...Ők már jobb emberek...
Jobb emberek...nem csupán előző önmaguknál, hanem sokkal jobbak, mint mi itt...
Soha nem a múltat kell nézni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN FOXPOST - BeQuiet System Power 8 - 600W 80+
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- Eladó Samsung SSD 850 EVO SATA III 2.5 inch 500 GB
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest