Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen joysticket vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP
őstag
Idézlek...persze ha nem baj...
Nekem ezzel a donor dologgal csak az a problémám,
Előző hozzászólásomban épp erről beszéltem...a problémákkal és a mondvacsinált akadályokkal kezdjük, s eme ködös kis kifogások mögé bújva próbáljuk elhitetni magunkkal, hogy MIÉRT NEM!!!
nem tudom mennyire dönthetem el, hogy kinek adom és kinek nem.
Tulajdonképpen semennyire...és nem is tudod meg, hogy kinek adtad...ez a legszebb benne...névtelenül segíteni egy ismeretlennek...s képzeld csak el utána mennyivel másként látod a melletted elrohanó embereket...nagyon komoly...
Teszem azt egy alkoholistának ne adják oda a májam. Vagy egy pedofil ne kaphassa meg bármely szervemet, azért hogy ő utána életben maradhasson és folytathassa undorító szokásait. Vagy a részeg soför miután balesetet okozott utána ne kaphassa meg a szemem stb.
Némileg összekeveredtél...a szervek felajánlása nem egyenlő az életünkben történő segítség lehetőségének vállalásával...
Emberélet ide vagy oda csak annak adnám, aki megérdemli.
Az életet mindenki megérdemli...s legfőképp aki beteg és rászorul...
Nem tudom, hogy hiszel-e Istenben, vagy bármi más földieken túlmutató hatalomban/erőben...
Véleményem szerint a Jóisten egy különös ajándéka ha névtelenül és önzetlenül tudunk (akarva) segíteni embertársainkon...
Képzeld csak el, hogy aki hasonlókon ment/megy keresztül, mint az érintettek az miként látja e világot...
Voltál már szerelmes? Csalódtál már? Bántottak? Hagytak már el? Halt meg valakid?
Ha ezen kérdések bármelyikére is igen a válaszod, akkor tudod, hogy az élet, a sors (szerintem Isten) mennyire át tudja értékelni, értékeltetni a világot...mennyivel másként látunk ilyenkor szinte minden kis apró dolgot...
Szóval Ők már mások...Ők már jobb emberek...
Jobb emberek...nem csupán előző önmaguknál, hanem sokkal jobbak, mint mi itt...
Soha nem a múltat kell nézni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- AMD PC , Ultra 225 , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 2TB HDD
- iPhone 16 Pro, 99% akku, Garanciás
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest