Új hozzászólás Aktív témák
-
gezatata
aktív tag
De jó, hogy ilyen sok segítő ember van itt. Köszönöm szépen nektek.
A Docker és Qbittorrent világában kezdő vagyok.
A lényeg az volt, hogy a nas-on fusson a qbittorrent.Előbb "Marius Bogdan" leírása alapján próbáltam telepíteni a qbittorrent-et de valamit folyton elnézhettem mert nem jött össze.
Majd egy kínai youtube videó alapján mégis sikerült.
Többször találkoztam már az SSH, Portainer fogalmakkal de úgy érzem az előrehaladás érdekében meg is kell ismerkednem velük.
-
gezatata
aktív tag
Sziasztok!
A DS720+ nasra telepítettem a docker/qbittorrent-et.
Van arra mód, hogy a letöltött fájlokat az alap "SavePath" "/downloads" mappa (nálam a "/volume1/docker/qbittorrent/downloads") helyett, a "/volume1/_DS720/downloads" mappába helyezze?Probáltam már több módon megoldani de eddig nem sikreült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- Tesla topik
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest