Új hozzászólás Aktív témák
-
kocavadasz
újonc
válasz
Tocso1706 #1033 üzenetére
Köszi. Én is ilyesmire gondolok. A bátyámnak is odaadtam a blu-ray lemezt, nézze meg Ő is. Neki van egy PS3-ja, ami le tudja játszani a blu-ray-t, 3d tv-n nézi, nem projektoron. Belenézett csak, nem nézte végig, de azt mondta, nála rendben ment a film. Ezek szerint nálam van a hiba, nem a lemezzel. A kérdés már csak az, hogy a házimozival, vagy a projektorral lehet a hiba? Inkább a projektorra gondolok. A házimozi 3d blu-ray lejátszó, elvileg nem volna szabad, hogy ott legyen a hiba, hiszen direkt erre készült. A kábel 1.4. A projektor viszont irodai, ami tudja a 3d-t (Benq MW519). Talán itt lehet a gond. Ez nem bírná a sok adatot?
-
levi-e8400
csendes tag
válasz
Tocso1706 #1021 üzenetére
Üdv!
A stereoscopic playeren a beállításoknál az egyik menűpontban taggelve volt a "disable hardware acceleration" ami azt jelenti, hogy a hardware-es rásegítés ki volt kapcsolva gyárilag. Ezt bekapcsoltam, ezt követően a software pageflipping módban tökéletesen ment a 3d film. Előtte nekem is rezget, majd megvakultam tőle (mondjuk a nagyon gyors mozkásoknál nem valami jó a 3d)
Sajnos nekem eddig semmilyen más módban nem sikerült 3d-ben megjeleníteni csak a software page flipping módban. Kérdezni szeretném, hogy 3d dlp projektoron ki milyen beállításokat használ 3d tartalmak lejátszásáhóz a stereoscopic playeren? be kell kapcsolni a 3d visiont? egyébb ötlet?
( ha szükséges)A 3d vision beállításánál, mivel nincs nvidia szemüvegem milyen beállítást használjak filmnézéshez?
E8400 + gt440+Acer p1200
Nagyon köszönöm a segítséget!
-
pitypang18
tag
válasz
Tocso1706 #1008 üzenetére
Én is nagyon meg vagyok elégedve az mw523-mal. Bár rögtön kicsomagolás után észrevettem egy apró világosabb foltot, ha teljesen fekete képet vetít. Valószínűleg porszem van belül.
Vászont a nekem megfelelő méretben és árban nem találtam, így a falból egy 3mX2m es terület fehérre lett festve. Tökéletes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest