Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laws
csendes tag
Siasztok!
Én twonky szervert használok. (NASom Dlink 320L; média: Skytec Blackbox)
Érdeklődnék, hogy találtatok-e valahol a twonky beállításokról magyar leírást, illetve speciálisan twonky topic-ot?
Nekem pl. az a bajom, hogy néha elcsúszik a kép és hang, illetve a képaláírást nem hozza a videó.
Illetve viszonylag sok formátumot nem játszik le a lejátszó. vmw-t mp4-t. Nem tudom , hogy melyik hibája?Ha valaki tud, légyszi segítsen.
Köszi
-
laws
csendes tag
Siasztok!
Én twonky szervert használok. Érdeklődnék, hogy találtatok-e valahol a twonky beállításokról magyar leírást, illetve speciálisan twonky topic-ot?
Nekem pl. az a bajom, hogy néha elcsúszik a kép és hang, illetve a képaláírást nem hozza a videó.
Ha valaki tud, légyszi segítsen.
Köszi
-
laws
csendes tag
Nos az este meghozta gyümölcsét: a twonky szerver segített
-
laws
csendes tag
Tisztelt SZAKIK!
Az alábbi problémának vagyok a betege:
VAn egy DLNA hálóm, amiben van:
-Dlink DNS 320L NAS
-LAptop
-Samsung Galaxy ACE 2 telefon
-Skytec Black box nevű set top box(Ugyan az mint az optibox raptor, Fortis HD 8200...)A router egy TP-link TL-WR741ND
MIndenki lát mindenkit,
DE
a box ugyan látja a NAS-t de amikor kiválasztom a DLNA listából, akkor már nem hozza be a könyvtár struktúrát!!! Hibaüzi: "Move Fail! Please retry again!" Nohiszen próbálhatom......
Mi lehet a gond? Kérlek segítsetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest