Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
PS3 media servert használok arra, hogy az Xbox360-n keresztül le tudjam játszani a filmeket a TV-n. A feliratokat sajnos sehogyan sem akarja lejátszani. Kell valami trükk, hogy a feliratokat is lejátsza?
Ha a TV-re tolom DLNA-n akkor ~10 perc után megszakad a kapcsolat, mindegy mivel próbálkozok.
-
-
Pikkolo^^
addikt
Van valakinek D-Link DCM-704-es kábelmodeme? Sehogyan sem tudom belőni rajta a DLNA-t, folyamatosan csak szkennel.
-
Pikkolo^^
addikt
AllShare (Powered by DLNA) present
DLNA (Digital Living Network Alliance) : Yes
Nem mindegy melyik típusra van rákeresve, a W-vel végződőre keresve tényleg nincsen. Ott az Allshare van ami nem tudom mit jelent, nincsen Samsung tv-m.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Spoortcyty
üzenetére
Neten rákeresve ez a típus DLNA képes.
-
-
Pikkolo^^
addikt
A routeremen (Netgear WNR2000v3) sajnos nincsen USB port, így nem tudok külső adathordozót rárakni. Ezért lenne szükségem egy NAS-ra. Anno nem volt szempont az USB, most viszont jól jönne.
A lejátszó firmware frissítéssel kapta meg a DLNA támogatást, ez miatt lehet, hogy telefonról nem tudok filmet kirakni, zene és képek mennek.
-
Pikkolo^^
addikt
Most ismerkedek a DLNA lehetőségeivel. Zenét a gépről és a telefonról minden további nélkül tudok áttolni a Sony BDV-E370-es lejátszómra és ezáltal a TV-re. A filmekkel viszont van egy kis gondom. Telefonról egyáltalán nem tolja át, míg a számítógépről is problémás az ügy.
Ezen leírás alapján konfigoltam be és az eszközre nem tudom kiküldeni a lejátszandó filmet. mindre azt írja, hogy nem támogatott (egyszerű avi). Ezt követően észrevettem, hogy a BD lejátszón megjelent a számítógép és le tudom azt játszani amit az előbb nem sikerült. Minden filmet beraktam a lejátszási listába és megjelent a lejátszón, így le tudom játszani a filmeket a gépen az eddigi kábelekkel történő szórakozás nélkül.
Mitől lehet az, hogy a filmeket nem tudom kiküldeni a lejátszóra? A célom egy DLNA-s NAS beszerzése így számítógép sem kell majd a lejátszáshoz. Majd kipróbálom mkv-val is, remélem a feliratot lejátsza :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest