Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeRenton
tag
Unokatesóm ma vett egy LG BP630 blu-ray lejátszót és szeretné megoldani, hogy vezeték nélkül nézhessenek filmeket, sorozatokat. Telepítettem neki a laptopra a Nero Media Home 4-et, de nem látja a lejátszó
Egyébként az androidos LG AV Remote app sem látta a lejátszót. A router egy Telekomos ZTE. Vajon a router lehet a gond? Az azért lenne érdekes, mert az androidos Wi-Fi Direct fénykép megosztás sem működik, nem látja a lejátszót... Pedig az a két eszköz közvetlen kommunikációja, ha jól tudom. DLNA megoldásra kipróbáltam egy Wild Media Server nevű szoftvert is, azzal sem működött. Mégis mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként az androidos LG AV Remote app sem látta a lejátszót. A router egy Telekomos ZTE. Vajon a router lehet a gond? Az azért lenne érdekes, mert az androidos Wi-Fi Direct fénykép megosztás sem működik, nem látja a lejátszót... Pedig az a két eszköz közvetlen kommunikációja, ha jól tudom. DLNA megoldásra kipróbáltam egy Wild Media Server nevű szoftvert is, azzal sem működött. Mégis mi lehet a probléma?