Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
hamyka
senior tag
Szép jó estét
Fűűűű ennyire döglött a topik ??
Azért kérdezek szóval :
Erre lennék én kíváncsi-fáncsi :
Az az: feltöltő kártyás mobilinternet
Azt felfogtam hogy: nincs hűség/nincs csekk/ addig lehet lehet rajta netezni míg van rajta lóvé ( remélem ezeket jól értelmezem ) // Ergo: megveszem a modemet, de ha nem tetszik nem használom, és nincs semmilyen kötelezettségem a szolgáltató felé, vagy tévedek
Upc-nél van mobilinternet de az havidíjas, és ha nem jó akkor fizethetem potyára :S
visszatérve a telenoros feltöltőkártyás mobilinternetre:
A kérdése(i)m a következő(k) :
1. Djuicos lenne amit linkeltem? ha djuicos: én úgy tudom csak 26 éven aluliak használhassák a djuicos dolgokat, én meg már betöltöttem a 26. életévemet
ha nem djuicos: akkor nincs gond, akkor lehetek akárhány éves szerintem
2. Gondolom 3 g hálozatot használ, mennyire stabil ez ? ha mondjuk vályogházban lakom le árnyékolhassa ?
3. Kis számítás:
3000 ft-ból kb ennyit lehet netezni:
3000 ft osztva 5 forintal = 600 megabit adatforgalom ( 5 forint/ megabit adatmennyiség)
mondjuk rádiozni, nézzük csak:
2 megabit/ perc/ 60 perc rádiozás így alakul= 60 perc szorozva 2 megabittel = 120 megabit adatmennyiség,
tehát:
kb: 5 óra hosszáig lehet rajta rádiózni, de ez csak kb adat
jól számoltam ?
4.
Honnan lehetne beszerezni azt a programot amivel számolják az adat mennyiséget? gondolom ez a net jó pc-hez is meg tablethez is vagy tévedek ??
jó lenne pontosan kiszámolni hogy mennyire elég az a 3000 ft/ 600 megabit adatmennyiség ( ha valóban annyi) ha nem lehet beszerezni akkor mondjátok olyan programot amivel ezeket megtudompróbáltam 1-2 programot de összevissza mérnek, legalábbis én szerintem :S
5.
vagy esetleg megvenni a netvadász felszerelést ? De én meg úgy tudom hogy nincs szabad wifi vagy micsoda, bár kitudja
6. remélem mindent megkérdeztem
írjatok és üdv: Hamyka
Aktív témák
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest