Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz VANESSZA1 #7104 üzenetére
Helló!
-Nekem szépen megáll egy helyben ezzel nem volt rossz tapasztalatom, nem tapasztasztaltam, hogy "kúszott" volna bármilyen irányban. Ha előre repülök manuálisan, akkor azt is egy vonalban teszi.
-Valóban nehéz irányítani, olyan mintha mindig felül szeretné bírálni az AI a mi mozdulatunkat; messze nem olyan agilis mint egy DJI.
-A joystick-ek valóban katasztrófálisak Olyan mintha gyurmába szúrt fogpiszkálók lennének, még az a szerencse, hogy visszatérnek középre Nagyon visszasírom az Inspire nagy tepsi távosátÉn nagyon örülnék, ha lenne még egy Autel-es a topicban (mert külön topic-ot szerintem egyelőre nem érdemes csinálni neki) ha gondolod, ki tudod próbálni madarat. Aztán eldöntöd, hogy megvárod a Mavic3-at (mert most nincsen alternatíva a DJI-nál erre a technológiára, Skydio-t meg nem kapni sehol) vagy veszel te is egy répát.
Egyébként baromi érdekesen repül, ha nem megy a felvétel, vagy nincsen neki rallyepoint beállítva csak rángatod az égen, akkor valami tereptárgy előtt egy nagy fékezésnél csinál olyat, hogy megfordítja a drónt az utolsó pillanatban. Lehet, hogy ezt azért teszi, hogy inkább a seggét verje oda ne a kamerát? Mindenesetre nagyon ijesztő.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest