- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeeeerka
tag
válasz
sirdani #1691 üzenetére
Szia,
Tudnál -e ajánlani olyat, ami 10k körül ( alatt ) van és mp3-ban tud véletlenszerűen játszani ? Nekem volt egy AKAI ADX 5150-es, ami tudta, de sajnos garin belül ( 2nappal ) bekrepált, nem is javították, nem volt hozzá alkatrész -> csereutalvány -> lett belőle AKAI ADX 5130x típus, ami viszont nem tudta, amit kell. Azóta itt van a píz a borítékban, de nem találok ilyen áron, ezért lécci segíts, úgy láttam elég széles rálátásod van a témára.
Előre is köszi. Üdv: B.
-
T-CAT
tag
válasz
sirdani #1125 üzenetére
Köszi, ezt gondoltam. De előbb vennem kellene akkor egy ilyen vinyót, hogy a boltban ki tudjam próbálni. Csak akkor venném meg a lejátszót is, ha ez működik. Nem nekem kell, egyik havernak segítek, úgyhogy nem vetetek vele feleslegesen külső vinyót, kéznél meg nincs sajnos, hogy kipróbáljam...
Ezért tettem fel kérdésem...
-
-
Daneeka
senior tag
válasz
sirdani #1078 üzenetére
Ez az első forrás/cikk amit eddig láttam ami előrébb helyezi a Scart-ot (RGB)-vel mint a komponenst
. Ugyan mind a kettő 3 színt szállít 3 eren (a scart kapcsolását nem ismerem, lehet egy színt több eren visz
) viszont valamilyen rejtélyes oknál fogva csak komponens viszi át a progresszív jelet. A prog. előnyéről többek közt itt:
angol
magyarTegnap egyébként csináltam egy gyors tesztet kompozit vs. komponens témában, a hét végén Scart/RGB/ és komponens témában is rövidre zárom a problémám, lehetőleg képeket is csinálok megint.
-
Daneeka
senior tag
-
Daneeka
senior tag
válasz
sirdani #1072 üzenetére
Ja most így megy, de azért bekopizok egy angol fórumon talált választ:
"SCART cannot officially carry non-RGB (e.g., YPbPr) component video signals, which are gaining ground as an improvement over S-Video in markets where SCART is not used. However, some manufacturers of set-top-boxes and DVD players are known to provide optional (menu-selectable), non-standard YPbPr output through the pins that are officially reserved for RGB color components."
So if you can select YPbPr component on the DVD player's SCART output, and if the player also supports progressive scan via SCART, and if the TV supports progressive scan component on its SCART in, then the answer is yes.
Azért ez alapján nem lennék biztos benne, hogy átmegy a progresszív.
-
Daneeka
senior tag
válasz
sirdani #1070 üzenetére
Na igen, ez a kettő említést sem tesz róla. De a Samsung a saját hivatalos oldalán írja. Na de ez még lehet hibás. Viszont amerikai boltban találni róla olyan képet amely komponens kimenettel mutatja.
Direkt megnéztem a playert is, nincs semmi plusz betű/szám a nevében ami eltérhet. Szimplán DVD-P181.MOD: Dobozkép és használati utasítás képe is megegyezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Reklámblokkolók topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest