- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Ez egy tipikusan régóta keringő tévhit, amelynek talán elméleti síkon van értelme, de a gyakorlatban ez nem így működik. A Zalman esetében a full Cu verzió terheléstől függően 1-4 fokkal jobb az AlCu-nál. Viszont drágább. Azzal se jöjjön senki, hogy kétszer nehezebb, mert nem számít, a P4 rögzítőkerete képes megtartani a Cu verziót, tehát emiatt sem kell aggódni.
-
zsoltee10
addikt
én azért kicsit aggódva figyeltem, ahogyan csavartam be a cu-t, úgy lett ''teknő'' a lapból. Meg nálam már elvi kérdés lett a sok szívás után, hogy abitot NE!
Haver eddig röhögött rajtam, mert neki Ic7 van, és megy jól. aztán egyszercsak nem ismerte fel a floppyt. azután akkor is felismerte, ha nem volt rajta. hülyeséget ír ki a hőfokokra, és kevés feszt ad mindennek. nekem elegem lett belőle, főleg, hogy gyk. két hónapig nem volt gépem. az első ic7 1 napig ment, a második 1 hétig...Asus P4C800 sokkal komolyabb darab, és Gianninál a deluxe 32.9 ne mond már nekem, hogy sok érte.
A zalmanos témával kapcsolatban: én a cu-t javaslom, a cipeléssel sincs gond, csak nem kell lóbálni, meg leejteni a házat. tény viszont, hogy az alcu árban jobb vétel, maximum 2 fok az eltérés a neves külföldi hw oldalak szerint is.
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest