Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Lenovo tableten (lassan 3 éves, SD680 procival) hibátlan, plusz még 3 stream szolgáltató, frissen kipróbáltam mindet...
-
negyven2
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nekem a Digi folyamatosan az osztrák oldalt hozza be, mobilnetről (Yettel/Telekom/Vodafone) viszont már magyart. Nálam nincs VPN/alternatív DNS, és Router mögött vagyok. De próbáltam úgy is, hogy a ONT (Huawei) volt a Router is, meg úgy, hogy a géppel csatlakozók fel.
Öcsémnél (szintén Digi-s) ugyan ez a helyzet. IP azonosító oldalak alapján mind a IPv4 mind a IPv6 magyar.
-
törölt tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Sajnos van az a film aminél már az sem hat

-
zseko
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ha úgy állsz neki akkor azért egyszer nézhető
Csak nem kell tőle annyit várni mint a régiektől. Nem tudom mennyire spoiler - bár szerintem nem igazán, max a 'poént' lövi le (bár nekem jobb lett volna ha tudom előre
) - az az éneklős bolygó arról szólna, hogy csak énekelve és rímelve tudnak kommunikálni, a normál beszédet nem értik. Kivéve a herceg, ő tud 'idegen nyelven' beszélni...
Na meg... legyen tánc!
Bevallom, annál úgy ahogy volt áttekertem az egészet.Az is közrejátszhat, hogy az utóbbi években elszoktam a filmektől, na meg főleg az amerikai tartalmaktól (nem véletlenül) - német, svéd, norvég, spanyol, ázsiai, stb. tartalmakat nézek már inkább, és főképp 4-6-8-10-12-16 részes sorozatokat - de az a része biztos, hogy az a humor ami az újabb Marvelekben van, az nem jön be.
-
mephi666
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
ott úgy éreztem, hogy hollywood kezd lassan bollywood szintre kerülni... mindezt úgy, hogy ránézésre full komolyan gondolják, amit csinálnak

-
Jarod1
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
HD
-
bbmt
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hol lehet a hangot állítani az app-ban? Még pc-n sem találtam meg.
-
spiky03
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Köszi az infókat Mindnkinek!
Most annyit csinált első körben, hogy jelszavassá tetté, hogy lehessen létrehozni új profilt. -
azbest
félisten
válasz
TrollBalint
üzenetére
sőt, eredetileg két részese volt 96+60 perc. És írják is, hogy valamiért nagyon megvágták a streaminges változatban [link]
-
t.kristof
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
2 telónk van, ha néznénk a tv -t nem igazán használnánk, pc-t meg mostanában nem használom csak ha valami olyat akarok intézni, szóval ezzel szerintem nem lenne gond.
e90lci: A realmi eléggé tetszik, főleg hogy nem csak a prime -nak és a netflixnek van dedikált gombja. Ahogy olvastam tesztet, nem rossz kis stick, főleg amire nekem kellene: leginkább D+, illetve youtube néha néha (de ezt inkább telón nézem ha tehetem) Neked mi a személyes véleményed vele kapcsolatban? Melegedés, laggolás bármi gond, probléma? Jöhet akár privatban is hogy ne offoljuk szét a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Ingatlanos topic!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak nem kell tőle annyit várni mint a régiektől. Nem tudom mennyire spoiler - bár szerintem nem igazán, max a 'poént' lövi le (bár nekem jobb lett volna ha tudom előre
) -
Na meg... legyen tánc!
l.skywalker