-
PROHARDVER!
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Teganp egy gif animáción keresztül tudattam veletek, hogy megvan mi okozza a folyamatos fagyásokat a játékban. Kerülöm az elhamarkodott kijelentéseket, miután 2-3 óra folyamatos játék után sztereóra állítva hangkártyát megszűnt a jelenség, ugyanúgy mint a 11.6-os driver feltelepítése után. Most leellenőriztem, hogy valóban nem csak időszakos a megoldás.
Visszakerült az Asus Xonar D1 hangkártya, 96Khz 24-bit 5.1-ben sugározva a hangokat.
Többször is indítottam a játékot és teszteltem mind multi- és singleplayer részben is.
Nagy valószínűséggel megszűntek a fagyások. A dumpolgatás és a hivatalos fórumok olvasgatása után úgy döntöttem, hogy maradok a szokásos módszernél és meglesem az eseménynapló bejegyzéseit. Ott ez fogadott:A hibát okozó alkalmazás neve: dirt3_game.exe, verzió: 1.1.0.0, időbélyeg: 0x4dd39896
A hibát okozó modul neve: DINPUT8.dll, verzió: 6.1.7600.16385, időbélyeg: 0x4a5bd9c1
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x0001479b
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x5d0
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cc29cce2e528c3
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: d:\steam\steamapps\common\dirt 3\dirt3_game.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\system32\DINPUT8.dll
Jelentés azonosítója: 73189cb5-95c0-11e0-9101-0025229f359cRákerestem a dinput8.dll-re mint játékokban fagyást okozó tényezőre és meglepve tapasztaltam, hogy az MS szarta el a dolgot. No nem az OS-t, hanem mást. Az egér kifogástalanul működik itt más okozza a galibát.
Nem számítottam rá, hogy az OS által használt DirectX egyik fájlja összeakad a saját maguk által gyártott egérrel (vagy valami hasonló). Ennyi.
Egér kihúz, másik bedug műkszik.
Nem kell valakinek egy jó Sidewinder?ProEvoFan: Köszönöm én is a játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged